Lordelo - seniausias Quinta da Gaivosa vynuogynas, pasodintas prieš beveik 100 metų. 30 skirtingų vynuogių veislių, augančių šiame vynuogyne yra skinama, spaudžiama ir fermentuojama kartu. Tuomet vynas 12 mėnesių yra brandinamas naujose prancūziško Allier ir Nevers ąžuolo statinėse bei 12 mėnesių butelyje.
Šio vyno aromatas yra intensyvus ir kompleksiškas, pasižymintis juodų slyvų, vyšnių, juodųjų serbentų, bruknių, kedro, vanilės bei tabako kvapais. Vyno skonis saldus, jaučiami taninai, svarumas, rūgštis. Ilgas ir kompleksiškas poskonis bei skonio balansas.
Tiekti 18 °C Bordo vynams skirtose taurėse prie keptų žvėrienos patiekalų, ėrienos, jautienos bei ryškių kietų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros