Vynas yra daromas iš vynuogių užaugintų keliuose skirtinguose, 45 - 75 metų amžiaus, vynuogynuose. Šie vynuogynai auga kalvų viršūnėse, kurių dirvoje dominuoja molis.
Vynuogių sulčių fermentacijos procesas vyksta nerūdijanačio plieno ir prancūziško ąžuolo statinėse. Naudojamos laukinės mielių kultūros. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynai tose pačiose talpose brandinami 12 mėn.
Žalsvai gelsvo atspalvio vynas kvepia katik prisirpusių geltonųjų vaisių, migdolo riešutų bei akacijų, liepų žiedų aromatais. Burnoje juntami nokių obuolių, baltųjų persikų, sviestinių kepinių pagardintų marcipanais skoniai bei gaivi, citrusinių vaisių rūgštis.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie paukštienos grietinėlės padaže, oto kepsnio, jūros gėrybių patiekalų ar itališkų virtinukų su moliūgų, saldžiųjų bulvių įdaru ir čederio sūrio padažu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros