Vynas daromas iš senų, daugiau nei 80 metų senumo vynmedžių derliaus. Šie vynuogynai, esantys šiaurinėje Viré-Clessé apeliacijos zonoje, auga gausiame molio ir kalkakmenio dirvožemyje. Šios terrior savybės leidžia pagaminti koncentruotą ir minerališką vyną, tinkantį ilgam brandinimui.
Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse, kartu su mielių nuosėdomis. Aromate juntamos prisirpusių kriaušių, skrudintų lazdyno riešutų bei mielinių duonos kepinių natos. Burnoje vynas pilno kūno, juntami sviesto, dūmo ir riešutų skoniai, kuriuos lydi ilgas minerališkas poskonis.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie paukštienos grietinėlės padaže, oto kepsnio, jūros gėrybių patiekalų ar itališkų virtinukų su moliūgų, saldžiųjų bulvių įdaru ir čederio sūrio padažu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros