Šis retas vynas yra gaminamas išskirtinai iš Chardonnay vynuogių, kurios rankomis yra renkamos ir džiovinamos. Vėliau vynuogės spaudžiamos. Ilgo ir kantraus džiovinimo dėka vynuogės yra dehidratuojamos- šio proceso dėka pasiekiama išskirtinė sulčių ir skonių koncentracija. Vynas puikiai tinkamas ilgam brandinimui rūsyje.
Aukso geltonumo spalvos vynas pasižymi džiovintų vaisių, abrikosų, figų, saldžių egzotinių prieskonių aromatais. Ragaujant, vynas aromatus papildo džiovintų abrikosų ir cinamono natomis. Poskonis ypač ilgas, prie skonio pridedantis džiovintų mėtų natas.
Brandinimo potencialas: iki 2045 metų.
Patiekti 12-14 °C prie desertų arba vietoje deserto.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros