Šis vynas yra gaminamas iš pilnai prisirpusių vynuogių derliaus. Dalis vynuogių yra paveiktos pilkojo kekerinio puvinio.
Vėlyvą rudenį nurinktų vynuogių sultys fermentuojamos ąžuolinėse statinėse, kartu su laukinėmis mielių kultūromis. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynas toliau statinėse brandinamas 24 mėn. Mielių nuosėdos nėra pašalinamos iš vyno iki pat išpilstymo į butelius.
Auksinio atspalvio vynas intensyviai kvepia džiovintų mangų, persikų, kriaušių džemo, vanilės, citrinžolės ir mėtos aromatais. Burnoje vynas pilno, sodraus kūno. Juntami džiovintų figų, persikų skoniai bei gaivi, citrusinių vaisių rūgštis.
Patiekti 10 - 12 °C temperatūros prie vėžiagyvių pagardintų grietinėlės - citrinų padažu, anties kepenėlių pašteto "foie gras", citrininio pyrago ar mėlyno pelėsio sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros