Vynas yra daromas iš vynuogių užaugintų keliuose skirtinguose, 70 - 95 metų amžiaus, vynuogynuose. Šie vynuogynai auga pilkojo ir raudonoje molio dirvožemyje, kuriame galima aptikti ir kalkakmenio uolienų.
Rankomis rinktų vynuogių sultys yra fermentuojamos ir brandinamos 20 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse. Fermentacijos procesui yra naudojamos laukinės mielių bei bakterijų kultūros.
Tviskančio žalsvai gelsvo atspalvio vynas gana intensyviai kvepia prisirpusių geltonųjų vaisių, skrudintų migdolų, akacijų ir liepų žiedų aromatais. Burnoje vynas sausas, juntama apvali, minerališka rūgštis bei baltųjų persikų, kriaušių, sviestinių kruasanų, pagardintų marcipanais, skoniai.
Patiekti 8 - 10 °C temperatūros prie sraigių, varlių kojelių, šukučių užkeptų džiuvesėliais, paukštienos patiekalų arba minkštų, kremiškų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros