Molio ir kalkakmenio dirvoje augantys, nuolat kedenami Viduržemio jūros brizo, 20-40 metų vynmedžiai, kurių derlius surinktas rankomis, subrandina unikalaus skonio vynuoges, atspindinčias Limoux terroir vyniškas tradicijas ir istoriją.
Sulčių fermentacija vykdyta žemoje, nuolat kontroliuojamoje temperatūroje, kol pasiekiama 5 % tūrio alkoholio. Antroji fermentacija vykdyta pagal Méthode Ancestrale nepridedant papildomai cukraus, tik dėka 1-osios fermentacijos cukraus likučių. Procesas vyksta kelias savaites. Sakoma, kad vynas putoja ir pasiekia
galiausiai 6/7 % tūrio alkoholio.
Burbuliukų sūkuriai kvepia nokiais obuoliais, kriaušėmis, akacijomis. Gaivus, lengvas.
Tiekti 10 - 12 °C temperatūros kaip aperityvas, prie obuolių/kriaušių pyrago, blynų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros