Vynas gaminamas iš senų vynuogynų, pasodintų dar 1967 m. Pommard ir Meursault apylinkėse. Dirvožemio tipas - molis su nuosėdomis, leidžiantis pagaminti sodrius ir vaisiškus vynus. Vynas 8 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse (15% naujo).
Vyno aromate juntamos tamsios vyšnios, prieskoniai. Vidutinių ir švelnių taninų vynas pasižymi kremiška struktūra bei gaivia rūgštimi, ilgai išliekančiu poskoniu. Pranoksta bazinį vyno lygį. Rekomenduojama ragauti iki 2026 metų.
Tiekti 12-14°C prie laukinės paukštienos, skrudintos antienos, plėšytos antienos su bulvėmis, ant grotelių skrudintų plonos kiaulienos šoninės juostelių su anyžiumi, kepto tuno.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros