2017-ieji - sveiko ir aukštos kokybės derliaus metai. Šalta žiema ir labai lietingas pavasaris, tačiau labai karšta ir sausa vasara.
700 m. aukštyje esantis, organiškai dirbamas vynuogynas leidžia pilnai sunokinti vynuoges, išlaikant aromatingumą dėl vėsių naktų. 35 metų amžiaus Monastrell ir 20 metų Merlot vynmedžiai auga uolėtoje, molingoje kalkakmenio dirvoje. Norint išlaikyti vaisiškumą vynas gaminamas ir brandinamas nerūdijančio plieno talpose, tokiu būdu Monastrel vynuogės charakteris aiškiai juntamas vyne. Prieš patenkant į rinką, vynas papildomai dar pusmetį brandinamas buteliuose. Derlius surinktas rankomis.
Intensyvios, vyšnių spalvos, aromatas kupinas raudonų prinokusių uogų natų. Skonyje nokūs vaisiai, sirpūs, neagresyvūs taninai ir pakankama, bet negausi gaivumo suteikianti rūgštis – vynas tvirtas, gerai subalansuotas.
Tiekti 16-18 °C prie ant griliaus keptų paukštienos dešrelių, daržovių troškinių, raudonos mėsos troškinių su žaliuokėmis,šonine įdarytų pievagrybių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros