Vynuogės šiam vynui yra renkamos iš paskiro vynuogyno, esančio Estreito de Camara de lobos vietovėje, pietinėje Madeiros salos dalyje. Pusė vynuogių buvo nurinktos savaite anksčiau nei jos pasiekė pilną brandą, todėl šio likerinio vyno profilis yra juntamai gaivesnis. 2009 metais buvo pradėtas brandinimas prancūziškose statinėse, trukęs iki 2019 metų Kovo.
Šviesiai auksinės spalvos likerinis vynas kvepia cukruotais vaisiais, prinokusiais citrusiniai vaisiais, pistacijom. Burnoje vynas stebina atsiveriančiomis medaus natomis, aukštesne nei įprastai rūgštimi, bei ilgu gaiviu poskoniu.
Likutinio cukraus kiekis: 62g/l
Pagamintas butelių kiekis: 2986 vienetai.
Patiekti atvėsintą 11-12 laipsnių kaip aperityvą arba derinti su alyvuogėmis, kepintais žemės riešutais, marinuota žuvimi, salotom ir sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros