Tai vynas asmenybė, kurio dosnumas itin subalansuotai perteikia vintažinį stiprumą ir Sangiovese vynuogių eleganciją. Supertoskanietis, pagamintas iš 100% Sangiovese senų vynmedžių, šis vynas yra tradicijų ir kūrybiškumo sintezės rezultatas, grynumo, minerališkumo ir skaidrumo išraiška.
Testamattai vynuogės atrenkamos iš geriausių vyninės vynuogynų: Vincigliata, Londa, Lamole, Montefili, Siena. Kiekviename vynuogyne derlius imamas iki 8 kartų, užtikrinant, kad visos vynuogės būtų nuskintos didžiausio nokimo metu. Vynuogės kruopščiai rūšiuojamos rankomis prieš nuimant ir dar kartą prieš minkštą spaudimą. Fermentacijai, kuri vykdyta atvirose ąžuolo talpose, naudojamos natūralios ir vietinės mielės. Vynas brandintas 24 mėn. naudotose statinėse. Raudonųjų uogų, juodosios arbatos, žemės, tabako, odos aromatų.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, žvėrienos troškinių su grybais ar daržovėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros