Nedidelis, vos 12 ha. ploto "Grand Cru Bougros" vynuogynas auga pačioje kalvos papėdėje. Čia dominuoja molio ir kalkakmenio uolienos, kurios yra kur kas sunkesnės nei kiti "Chablis Grand Cru".
Prieš alkoholinę vyno fermentaciją, yra vykdoma šaltoji vynuogių sulčių maceracija su žievelėmis. Po savaitės pradedama vyno fermentacija nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinis virsmas vyne įvyksta. Didžioji dalis vyno brandinama 15 - 18 mėn. plieninėse talpose. Likusi dalis vyno brandinama prancūziško ąžuolo statinėse, kartu su mielių nuosėdomis.
Citrinos žievelės gelsvumo spalvos vynas kvepia prisirpusių persikų, melionų, žaliųjų citrinų aromatais. Burnoje juntama citrusinių vaisių, minerališka rūgštis, kurią papildo geltonųjų kaulavaisių skoniai.
Patiekti 10 - 12 °C temperatūros prie sraigių, austrių, vėžiagyvių, riebesnės žuvies ar naminės paukštienos patiekalų pagardintų kreminių padažu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros