Vynuogės nurenkamos nuo vyninei priklausančių 3 ha ploto augaviečių, esančių pačioje Chablis širdyje (visai šalia gerai žinomo Montée de Tonnerre Premier Cru). Vynmedžių amžius - 28 metai. Ekspozicija - pietūs/pietryčiai. Išspaustos vynuogių sultys fermentuojamos žemoje temperatūroje 7 dienas. Vynas brandinamas 12 mėnesių - 80 % nerūdijančio plieno talpose, 20 % ąžuolo statinėse.
Minerališkas, gaivus baltasis vynas kvepia citrusais, baltomis gėlėmis, čiobreliais. Burnoje vynas lengvas/vidutinio svarumo su juntamais dar žalokais kaulavaisiais bei minerališka rūgštimi.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie paukštienos grietinėlės padaže, oto kepsnio, jūros gėrybių patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros