Vynas gaminamas iš atskiro " Fogliano" vynuogyno kruopščiai atrinkus vynuoges ir tik geriausiais (palankiais) metais. Sulčių fermentacija vykdyta metalo talpose, reguliuojamoje temperatūroje, vėliau vynas 15 mėn. brandintas su mielėmis cementinėse talpose ir 3 mėn. butelyje.
Šiaudų geltonumo su auksiniais ir žalsvais atspindžiais vynas kvepia geltonosiomis citrinomis, laukiniais pankoliais, apelsinų žiedais, ramunėlėmis, gvajavomis. Tonizuojantis rūgštumas ir didelis gyvybingumas bei ilgi ir patvarūs skoniai, aidintys poskonyje, aliejiškas. Puikios struktūros, ilgaamžis.
Tiekti 8-10 °C prie žalių daržovių salotų, troškintų daržovių, jūros gėrybių, baltos žuvies.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros