Priorato kalnuose, tarp Gratallops ir Poboleda mietelių, vynuogynai auga skalūno ir vulkaninės kilmės dirvožemyje 'llicorella'. Visi vynuogynai auginami ir prižiūrimi pagal organinės - biodinaminės vyndarystės principus. Jokie pesticidai ar herbicidai nėra naudojami auginant vynuoges ir gaminant vyną.
Fermentuotos vynuogių sultys yra brandinamos 14 mėn. Dalis vyno brandinama - naujose, likusi dalis - naudotose prancūziško bei vengriško ąžuolo statinėse.
Intensyvios slyvų-rubino spalvos vynas kvepia gervuogių, vyšnių aromatais. Vyno skonis kompleksiškas, pilno kūno ir svarus.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie įvairių mėsos kepsnių. Prieš patiekiant, patariama dekantuoti vyną.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros