Priorato kalnuose, tarp Gratallops ir Poboleda mietelių, vynuogynai auga skalūno ir vulkaninės kilmės dirvožemyje 'llicorella'. Visi vynuogynai auginami ir prižiūrimi pagal organinės - biodinaminės vyndarystės principus. Jokie pesticidai ar herbicidai nėra naudojami auginant vynuoges ir gaminant vyną.
Fermentuotos vynuogių sultys yra brandinamos 14 mėn. Dalis vyno brandinama - naujose, likusi dalis - naudotose prancūziško bei vengriško ąžuolo statinėse.
Intensyvios rubino spalvos vynas kvepia gervuogėmis bei vyšniomis, konservuotais vaisiais bei skrudinto ąžuolo, dūmo aromatais. Vyno skonis kompleksiškas, pilno kūno ir svarus.
Brandinimo potencialas iki 7 metų.
Patiekti 18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, brusketos su troškinta kiauliena, pagardinta gorgonzola sūriu ir uogų džemu ar kepto kalakuto.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros