Vyno darymo metu, 'Palomino' vynuogių sultys fermentuojamos senose, didelėse ąžuolo statinėse. Jose vynas laikomas 1 metus, kol pasiekiamas 12% alkoholio tūris ir susiformuoja mielių plėvelė (floras). Tose pačiose statinėse vynas brandinamas 8 metus su floru. Vėliau, vynas perkeliamas į Solera statinių sistemą, kuriose papildomai brandinama dar 8 metus. Brandinimo procesas užbaigiamas vyną papildant 'Pedro Ximenez' vynuogių vynu.
Tamsiai rusvo atspalvio vynas intensyviai kvepia skrudintų ir sūdytų riešutų, kavos pupelių ir karamelės aromatais. Burnoje vynas švelnios tekstūros, pilno kūno ir itin ilgo karamelizuotų riešutų poskonio.
Patiekti 18 °C temperatūros prie anties kepenėlių pašteto 'foie gras', kreminės tekstūros ir sodraus skonio sūrio 'camembert'.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros