Vynas gaminamas naudojant išskirtinai Palomino uogos, sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpyklose, o brandinimas jis oksidatyviu būdu 5 metus.
Aromate dominuoja skrebutis, migdolai, graikiški riešutai, karamelės, vanilės natos. Vynui šylant taurėje atsiskleidžia slyvų, persikų aromatai. Burnoje vynas sausas, prieskoniškas, švelniai aštrus. Kaip ir aromate, ant liežuvio jaučiama ąžuolo įtaka. Vynas pasižymi išties ilgu ir besikeičiančiu poskoniu, kuriame vienas po kito vietą užleidžia jau sutiktos riešutų, karamelės, slyvų, vanilės ir druskos natos.
Patiekti 8 °C temperatūros kaip aperityvą, prie žalių jūros gėrybių, rūkytų žuvų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros