Palomino vynuogės šiam vynui renkamos iš Macharnudo vynuougyno. Nurinktos vynuogės vyninėje fermentuojamos ąžuolinėse statinėse. Vėliau vynas Solera sistemoje brandinamas 10 metų po mielių flor sluoksniu. Po šio brandinimo Cheresas papildomai 5 metus brandinamas oksidatyviu būdu.
Seno aukso spalvos vynas intensyviai kvepia skrudintų ir sūdytų riešutų, jodo, kavos pupelių, medžio dūmų ir karamelės aromatais. Burnoje vynas švelnios tekstūros, puikaus balanso, išraiškingos rūgšties. Ilgo poskonio, kurio metu juntamos ypatingai švelnios paaštrėjimo natom.
Brandinimo potencialas: iki 2030 metų.
Patiekti 18 °C temperatūros prie anties kepenėlių pašteto 'foie gras', kreminės tekstūros ir sodraus skonio sūrio 'camembert'.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros