Vynuogynai auga nederlingoje kalkakmenio riedulių dirvoje, 650 - 700 m. aukštyje virš jūros lygio. Šie vynuogynai nėra papildomai drėkinami, todėl gaunamas labai mažas, tačiau koncentruuotas vynuogių derlius.
Vynuogių sultys fermentuojamos su laukinėmis mielėmis. Melolaktinis virsmas įvyksta pilnai. 14 mėn. trunkantis vyno brandinamas vyksta prancūziško ąžuolo statinėse.
Vyšnių raudonumo spalvos, su rubino krašteliu, vynas kvepia intensyviais aviečių, virtų vyšnių, mėlynių aromatais. Poskonyje juntami džiovintų slyvų bei razinų, juodojo šokolado skoniai. Intensyvus vaisiško skonio vynas.
2017 m. Wine Spectator TOP 100 rinkimuose Tarima Hill Alicante DO 2015 apdovanotas 17 vieta.
Patiekti 18 °C temperatūros prie intensyvių mėsos patiekalų keptų griliuje ar lęšių troškinio su "chorizo" dešra.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros