Vynas daromas iš atskiro Case Vecie vynuogyno. Vynmedžiai auga 450m aukštyje virš jūros lygio pietrytinėje pusėje. Tokios gamtinės sąlygos leidžia vynuogėms ilgai ir lėtai nokti. Prieš spaudžiant vynuogės kelis mėnesius vytinamos medinėse dėžėse. Vėliau vynas 2 metus brandinamas mažose 225 litrų ąžuolo statinaitėse ir dar metus didelėse 24 hl Slovėnijos ąžuolo statinėse.
Intensyviame aromate jaučiami džiovintų spanguolių, figų, vyšnių, tabako, prieskoninių žolelių, šokolado kvapai. Burnoje gana daug taninų, galima jausti šiek tiek salstelėjimo, šokolado ir kakavos. Ilgai trunkantis poskonis.
Tiekti 16-18 °C prie raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos patiekalų, brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros