Tam, kad Pinot Noir odelės nesuteiktų pernelyg intensyvios spalvos, vynuogės spaudžiamos ypatingai lėtai. Vėliau vynas fermentuojamas ąžuolo statinaitėse, kur pradinio brandinimo metu įgauna stiprių aromatinių savybių. Brandinimas baigiamas plieno talpose.
Tam, kad šis putojantis įgautų kompleksiškumą ir pasiektų savo optimalią brandą, su mielėmis jis laikomas 8 metus ir 3 mėnesius.
Naudojamas gana mažas sulfitų kiekis - iki 47mg/l, kai maksimalus leidžiamas yra 185 mg/l.
Vynas tinkamas gerti dabar, arba brandinti ne vienerius metus, kuomet dar labiau išryškės malonios skrebučio, medaus, karamelės natos, papildančios raudonų ir juodų uogų aromatus.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros