Vynas daromas iš gana brandaus amžiaus (30 metų) vynmedžių uogų. Kiekvienos veislės derlius fermentuojamas ir po to brandinamas 8 mėnesius mažose ąžuolo statinėse atskirai, maceracija trunka 24–36 val. Sumaišius vynus, jie dar 30 mėn. laikomi butelyje. Nuosėdų šalinimas (disgorgement) vyksta nesant deguonies, naudojant unikalią sistemą, kurią užpatentavo „Ca' del Bosco“. Ši procedūra leidžia išvengti oksidacinio streso ir nebereikia papildomų sulfitų. Galiausiai, kiekvienas butelis žymimas (numeruojamas).
Vynas švelniai kvepia vyšniomis, geltonais obuoliais, sviestiniais sausainiais, kapotais riešutais, burnoje sultingų šilkmedžio uogų, anyžių, apelsinų žievelių skonio. Labai elegantiškas, subtilus, kremiškas.
Sulfitų mažiau nei 45 mg/l (maksimali leistina norma – 185 mg/l).
Tiekti 6–8 °C aperityvui, prie lengvų užkandžių, austrių, omarų ar krabų mėsos.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros