Sulčių alkoholinė fermentacija vykdyta reguliuojamoje temperatūroje atvirose ąžuolinėse talpose. Maceracija truko - 20-25 dienas.Įvykusi spontaninė malolaktinė fermentacija. Vynas brandintas 10-32 hl Slavonijos ąžuolo statinėse 34-38 mėn. ir dar 6 mėn. vynas ilsisi butelyje.
Tamsios rubino spalvos vynas kvepia džiovintomis figomis, aviečių uogiene, džiovintais pomidorais, balzamio acto padažu, granatais, vanile. Puikiai integruota gaivi rūgštis ir elegantiški taninai. Sultingų vyšnių, džiovintų slyvų, cinamono bei anyžiaus poskonių.
Vyno brandinimo potencialas iki 2038 metų.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, žvėrienos troškinių su grybais ar daržovėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros