Įspūdingo ilgio vynas iš saulėtos Toskanos žavi savo tankia tekstūra, mėsingumu ir elegancija.
Alkoholinė sulčių fermentacija vykdyta atvirose Slavonijos ąžuolo kubiluose reguliuojamoje temperatūroje kartu su odelėmis, ji truko 30-35 dienas. Vyno brandinimas vykdytas Slavonijos ąžuolo 10-25hl statinėse 40 mėn. ir dar iki 15 mėn. vynas laikomas butelyje.
Tamsios rubino spalvos vynas kvepia visų rūšių slyvomis, lelijomis, šilkmedžiu, gervuogėmis, mėlynėmis. Puikiai integruota gaivi rūgštis ir elegantiški taninai. Sultingų vyšnių, džiovintų slyvų, cinamono bei anyžiaus poskonių.
Vyno brandinimo potencialas iki 2045 metų.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, žvėrienos troškinių su grybais ar daržovėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros