Išskirtinė Franciacorta skirta Annamaria Clementi, Ca 'del Bosco ir Maurizio ZANELLA steigėjo motinai. Jokių kompromisų, jokių nuolaidų, tik iš geriausių vynuogių, tik pirmo spaudimo ir tik geriausių metų. Skrupulinga fermentacija vyksta mažose ąžuolo statinėse ir labai ilgas brandinimas butelyje - bent 7 metai ant mielių. Nuosėdų šalinimas (disgorgement) vyksta nesant deguonies, naudojant unikalią sistemą, kurią užpatentavo Ca 'del Bosco.
Spalva: aukso.
Aromatas: mandarinų žievelės, imbiero, vaisiškas.
Skonis: minkštas, elegantiškas, vaisiškas.
Tiekti 6-8 ° C temperatūros aperityvui, prie lengvų užkandžių, baltos žuvies.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros