Vynas „Satèn“ daromas tik iš baltųjų vynuogių veislių. Derlius renkamas antroje rugpjūčio pusėje. Kruopščiai atrinktos uogos keliauja į vyninę, fermentacijai ruošiamos pagal specialią „Ca’ del Bosco“ sukurtą technologiją. Vynas fermentuojamas mažose ąžuolo statinėse, po to dar 5 mėn. brandinamas ąžuolo statinėse ir tik tada kuriamas galutinis mišinys iš 16 skirtingų „Chardonnay“ bei „Pinot Bianco“ vyno žaliavų, kuris paskui buteliuose patiria antrąją fermentaciją. Vynas su mielių nuosėdomis bręsta 48 mėnesius.
Spalva: blyški šiaudų.
Aromatas: sirpūs sodo vaisiai, riešutai, skrudinta duona, prieskoniai.
Skonis: minerališkas, vaisiškas.
Tiekti 6–8 °C temperatūros aperityvui, prie lengvų užkandžių, baltos žuvies.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros