Šauni, santūri 2008 metų asmenybė atvyko - tai elegancijos, struktūros ir švelnių taninų puokštė, išlaikanti vyno šviežumą.
Fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose atskirai kiekvienos vynuogės. Po malolaktinės fermentacijos vynas sumaišytas ir 12 mėn. brandintas ąžuolo statinėse( 20% iš jų naujos).
Tamsios rubino spalvos vynas kvepia džiovintomis figomis, aviečių uogiene, džiovintais pomidorais, balzamio acto padažu, granatais, vanile. Puikiai integruota gaivi rūgštis ir elegantiški taninai. Sultingų vyšnių, džiovintų slyvų, cinamono bei anyžiaus poskonių.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, žvėrienos troškinių su grybais ar daržovėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros