Rožinio vyno ir ąžuolo draugystės išraiška iš saulėtos Toskanos. Ši draugystė suteikia vynui geresnį ilgaamžiškumą, spalvos stabilumą, sustiprinama raudonųjų vaisių puokštė, pagilinami kvapai. Tai pirmasis ūkio Purple Rose pavadinimo vynas. Po 12 val laikymo su odelėmis vynas daromas saignée metodu. Fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose, 30% vyno laikyta ąžuolo statinėse( vykdyta malolaktinė fermentacija). Puikus vaisių, rūgšties ir švelnių taninų balansas. Minerališkas, trapus ir gėlėtas.
Likutinis cukraus kiekis - 1g/l
Rūgšties kiekis - 6,5g/l
Patiekti 10 - 12 °C kaip aperityvą, prie lengvų baltos mėsos patiekalų, ant grotelių keptų daržovių, keptų kalmarų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros