Tradicinis saldus Toskanos vynas gaminamas iš vytintų vynuogių. 5 metus trunkantis brandinimas mažose ąžuolo statinėse vynui suteikia gintaro spalvą, intensyvų ir subalansuotą rudojo cukraus, abrikosų džemo ir razinų aromatą. Skonis pilnas ir sultingas, ilgame poskonyje atsiranda migdolų natų.
Tiekti 6-8 °C prie įvairių desertų su džiovintomis uogomis arba vietoje deserto.
Vyninę su 360 hektarų vynuogynų pagal organinės žemdirbystės principus valdo Mascheroni šeima. Įdomu, kad 12- o amžiaus Volpaia miestelį - tvirtovę italų žinynas „Gambero Rosso“ laiko unikaliausia Chianti vieta, o anot „Wall Street Journal“ įvardija jį kaip vieną iš 7 Italijos stebuklų. „Castello di Volpaia“ laikomas super klasikiniu Italijos vyno gamintoju. Beveik visi raudonieji vynai daromi iš Sangiovese vynuogės, kaip įprasta regione. Taip pat daromi: „Balifico“ (supertoskanietis), „Vin Santo” (saldusis iš vytintų vynuogių), Vermentino (baltasis).
Visos gamintojo prekėsJau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros