Šampanas pagamintas iš Premier ir Grand Cru augaviečių: Mailly, Cumières ir Chigny-les-Roses vynuogių Pinot Noir (60 %) ir Avize, Chouilly ir Vertus Chardonnay vynuogių (40 %). Fermentacija vykdyta atskirai kiekvienos vynuogės (10% sulčių fermentuota ąžuolo statinėse). Po to vynas 12 metų laikytas su mielėmis, siekiant išsaugoti šių puikių metų autentiškumą. Elegantiškas, bet kartu ir gilus,intensyvus ir švelnus, harmoniją užtikrina vyno gaiva bei migdolų, jostrų, cukruotų apelsinų ir brioche aromatai.
Dozažas 3 g/l .
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie blynelių pagardintų ikrais, austrių, benedikto kiaušinio pagardinto brandintu, kietuoju sūriu ir sūdyta lašiša.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros