• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
91

Champagne Eric Rodez Blanc de Noirs Ambonnay Grand Cru


TipasPutojantis
GamintojasEric Rodez
ŠalisPrancūzija
RegionasŠampanė
ApeliacijaChampagne Grand Cru
Saldumassausas
Vyno stilius
VynuogėsPinot Noir - 100%
ekologinis vynas
vynas
Talpa0,75
Stiprumas12% tūrio tūrio
7.2 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
101.00 €
+ ‒

Aprašymas

75% bazinio vyno šiam šampanui yra brandinama naudotose, mažose prancūziško ąžuolo statinėse. 65% vyno nėra įvykusi malolaktinė fermentacija. Likutinis cukraus kiekis vyne 5 g/l.

Aukso spalva, intensyvus ir sodrus aromatas, kuriame dominuoja raudonos uogos, o jas papildo džiovintų bei cukruotų vaisių natos. Galingą skonį subalansuoja gaivi rūgštis.

Patiekimas

Tiekti 6-8 °C. Puikiai dera su balta paukštiena, grybais, sūriu arba kaip aperityvas.



Vertinimas

Robert Parker
Rodez's NV Blanc de Noirs Brut offers a clear and spicy Pinot bouquet with herbal and cherry aromas. Terribly clear, lean and fresh but with a stunningly long finish, this is a very pure, elegant, highly vital and finessed blend of six vintages (2007 to 2012) that was disgorged in June 2017. Bottled in spring 2013. Įvertinimas: 91


Apie gamintoją

Ericas Rodezas – aštuntosios kartos vynuogių augintojas, įsikūręs juodųjų vynuogių karalystėje – Ambonė (Ambonnay) miestelyje, klasifikuotame aukščiausia grand cru kategorija. Jis turi vos 6 hektarus brandžių vynuogynų ir per metus pagamina apie 40 tūkstančių butelių šampano. Jo vyno gamybos stilius išsiskiria bazinio vyno fermentavimu ąžuolo statinėse. Ericas šio gamybos būdo subtilybių mokėsi Burgundijoje, Ronos slėnyje ir garsiuose „Krug“ šampano namuose. Po tokios praktikos jis pagaliau ryžosi gaminti savo stiliaus šampaną. Šiuo metu beveik 80 procentų vyno pirminė fermentacija daroma burgundiško ąžuolo statinėse, kur kontroliuojamas malolaktinės fermentacijos virsmas. Erico Rodezo šampano stilius labai panašūs į "Krug" ir "Bollinger". Ericas visiškai nenaudoja herbicidų, pesticidų ir vynuogynus prižiūri vadovaudamasis ekologiniais bei biodinaminiais principais. Didžioji dalis „Eric Rodez“ šampano iš anksto nuperkami šampano entuziastų ir kolekcininkų. www.champagne-rodez.comVisos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika