2011-ųjų pagrindu gamintam šampanui vynuogės auginamos tik Grand Cru ir Premier Cru kaimeliuose, baziniai vynai fermentuoti ąžuolo statinėse ir po antrinės fermentacijos šampanas su mielėmis dar apie 4 metus brandintas su mielėmis. Tai tai išties nėra paprastas ir įprastas non vintage šampanas, nes kiekvienais metais 700 serijos šampanai pasižymi skirtingomis savybėmis, o laikui bėgant puikiai bręsta butelyje.
Cuvee 739 vis dar labai jaunatviškas - blyškios spalvos, itin švaraus aromato, kuriame greta citrinos, žalio obuolio skleidžiasi skrebučio, skrudintų riešutų bei titnago dūmo natos. Burnoje visiškai sausas, gaivios rūgšties, kremiškos putos ir ilgo neabejotinai kreidiško minerališko poskonio. Dar po poros metų butelyje šis šampanas turėtų išsiskleista intin kompleksiška aromato bei skonio puokšte.
Tiekti 8-10 °C temperatūros tulpės formos (pvz. Riedel Veritas Champagne) taurėse kaip aperityvą, su austrėmis, bei šviežios žuvies patiekalais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros