20% vynuogių sulčių fermentuota ąžuolinėse statinėse, likusi dalis- nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinis virsmas vyne nevyksta. Antrinės fermentacijos metu, vynas brandinamas butelyje 5 metus, kartu su mielių nuosėdomis. Po mielių pašalinimo, vynas papildomai brandinamas 10 mėn. gamintojo rūsiuose.
Dozažas - 9 g/l
Aukso spalvos, su žalsvu krašteliu, vynas kvepia geltonųjų slyvaičių, prisirpusio mango, džiovintų citrusinių vaisių, sviestinių kruasanų aromatais. Burnoje vynas tyro, švaraus kūno, kuriame juntama sodri, minerališka rūgštis.
Patiekti 7-10 °C temperatūros su austrėmis, jūros gėrybėmis, Benedikto kiaušiniais ar kepta riebia žuvimi.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros