Pirminė vyno fermentacija vyksta didelėse ąžuolinėse talpose. Melolaktinis virsmas nevyksta. Maceracija vyne trunka 5 - 8 dienas, žemoje temperatūroje. Antrinė vyno fermentacija butelyje su mielėmis vyksta 4 metus. Po desgoržo šampanas papildomai 6 mėn. brandinamas gamintojo rūsiuose.
Dozažas - 9 g/l
Švelnios rožinės spalvos vynas kvepia lelijų, sausmedžio, apelsinų žievelės bei raudonųjų serbentų aromatais. Burnoje juntama išraiškinga rūgštis, švelnūs prisirpusių raudonųjų uogų skoniai.
Rekomenduojama dekantuoti šampaną.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie krevečių, kitų jūros gerybių arba aperityvui.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros