Vynuogių sulčių maceracijos ir fermentacijos procesai vyksta kartu. Nedidelė vynuogių dalis, apie 8%, fermentuojama prancūziško ąžuolo statinėse. Taip pat 16% vyno įvyksta malolaktinis virsmas. Antrinės fermentacijos metu, vynas brandinamas 4 metus, kartu su mielių nuosėdomis. Po desgoržo šampanas papildomai 6 mėn. brandinamas gamintojo rūsiuose.
Aukso ir nokių citrusų spalvos vynas pasižymi subtiliu citrinmedžių ir migdolų, sviestinių kruasanų aromatais. Burnoje vynas tyro, švaraus kūno, kuriame juntama sodri, minerališka rūgštis.
Patiekti 7-10 °C temperatūros su austrėmis, jūros gėrybėmis, Benedikto kiaušiniais ar griliuje kepta žuvimi.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros