„Laikas padarė savo magiją, „Cristal 2014“ triumfuojantis. Juo galima mėgautis jaunystėje, tačiau jį galima ir toliau brandinti, kad jis pasiektų nuostabios brandos sudėtingumą. 2014-ieji buvo šilti ir saulėti metai, kurie davė dosnų ir gerai prinokusių vynuogių derlių, o tai leido sukurti vyną, kuris labiau nei bet kada yra ištikimas savo tapatybei. Švelnios, vis labiau ekologiškos tvaraus auginimo technologijos leido sukurti „Cristal 2014“, kuris parodo galutinę brandumo ir šviežumo pusiausvyrą.
Dėl savo sodraus, mėsingo charakterio ir išskirtinio brandumo Cristal 2014 stulbinančiai lengvai atskleidžia būdingą aromatų grynumą. Galingas vyno vaisiškumas išsilydo intensyviame minerališkumo glėbyje, prieš užleisdamas vietą grakščiam poskoniui.
32 % sulčių fermentuota ąžuolo statinėse. Šampanas brandintas 6 metus butelyje su mielėmis ir dar 6 mėn. ilsėjosi butelyje po mielių pašalinimo (dégorgement).
Dozažas - 7g/l
Patiekti 8-10 °C temperatūros kaip aperityvą, prie omarų, paltuso filė kepsnio pagardinto miško grybų ir bulvių piurė, vištienos suktinukų su foie gras,traškių antienos salotų, saldžiarūgščių krevečių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros