2012 metų Cristal Rose pagamintas vien tik iš biodinamiškai augintų vynuogių.
17% vynuogių sulčių fermentuota ąžuolinėse statinėse, likusi dalis- nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinis virsmas įvyksta tik 16% vyno. Antrinės fermentacijos metu, vynas brandinamas butelyje 8 metus, kartu su mielių nuosėdomis. Po mielių pašalinimo, vynas papildomai brandinamas 8 mėn. gamintojo rūsiuose.
Dozažas - 8 g/l
Šviesiai rožinės, lašišos atspalvio vynas kvepia raudonais serbentais, laukinėmis braškėmis, rožių žiedlapiais, džiovintomis vyšniomis bei riešutais. Burnoje vynas energingo, pilno kūno. Juntami prisirpę, švelnūs taninai bei išraiškinga, citrusinių vaisių žievelės, kartelėjusi rūgštis.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie krevečių, paltuso filė kepsnio pagardinto miško grybų ir bulvių piurė, aštrios vištienos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros