2013 -ieji pasižymėjo ypač vėlyvu augimu ciklu, po visokių gamtos išdaigų gavosi elegantiški ir gaivūs vynai , tai vertinama kaip klasikinio stiliaus
derliaus metai.
20% sulčių fermentuota ąžuolo statinėse, likusi dalis- nerūdijančio plieno talpose. Antrinės fermentacijos metu, vynas brandintas butelyje 8 metus, kartu su mielių nuosėdomis. Po mielių pašalinimo, vynas ilsėjosi 8 mėn. gamintojo rūsiuose. Rafinuota, ką tik nuskintų žemuogių, miško aviečių puokštė, citrinų, rožių žiedlapių, šviežių migdolų, kakavos pupelių aromatų vynas. Burnoje vynas energingo, pilno kūno. Juntami prisirpę, švelnūs taninai bei išraiškinga, citrusinių vaisių žievelės, kartelėjusi rūgštis.
Dosažas - 7g/l.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie krevečių, paltuso filė kepsnio pagardinto miško grybų ir bulvių piurė, aštrios vištienos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros