Vynas daromas tik geriausiais derliaus metais. Vynuogės yra renkamos tik Cote des Blancs: Oiry, Chouilly, Cramant, Avize ir Oger Grand Cru vynuogynuose.
Chardonnay vynuogių sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinis virsmas įvyko pilnai. Antrinė vyno fermentacija vyko butelyje. Šis vintažinis šampanas brandintas 7 metus, kartu su mielių nuosėdomis.
Blyškios aukso spalvos vynas pasižymi citrinų, obuolių, skrudintų migdolų, medaus aromatais. Burnoje juntama palaipsniui atsiverianti itin energinga, gaivumo pojūtį suteikianti, rūgštis.
Tiekti 10 C temperatūros aperityvui, prie žuvies, baltos mėsos ir patiekalų su grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros