Iš 20 skirtingų Grand ir Premier Cru vynuogynų esančių Montagne de Reims ir Côte des Blancse kaimeliuose auginamų Pinot Noir ir Chardonnay vynuogių sultys fermentuojamos atskirai. Vyne malolaktinis virsmas įvyksta pilnai. Antrinė vyno fermentacija vyksta butelyje. Šio vintažinio šampano brandinimas su mielėmis truko 8 metus.
Liqueur du dosage (pridėtinis cukrus) - 7 g/l.
Švelnaus citrininio atspalvio vynas yra labai kompleksiško aromato. Kvapų paletėje gausu cukruotų mandarinų, prisirpusių abrikosų, persikų aromatų. Burnoje juntama kreminės tekstūros puta ir vaisiškas skonis persipina su lengva sviestinių kepinių nata. Šampanas yra gaivus, stipraus kūno.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros