Iš 20 skirtingų Grand ir Premier Cru vynuogynų esančių Montagne de Reims ir Côte des Blancse kaimeliuose auginamų Pinot Noir ir Chardonnay vynuogių sultys fermentuojamos atskirai. Vyne malolaktinis virsmas įvyksta pilnai. Šio vintažinio šampano brandinimas su mielėmis truko 7 metus.
Dozažas - 7 g/l
Švelnaus geltonio vynas kvepia migdolais ir anakardžiais, baltomis gėlėmis. Taurėje skleidžiasi šviežių kepinių ir skrudintos duonos aromatais, cukruotų vaisių žievelėmis. Burnoje vynas kontrastingas: griežtos struktūros vynas pasižymi gaivia rūgštimi bei sūrstelėjimo įspūdžiu, pilnumo suteikia kreminės tekstūros puta.
Patiekti 6-8 °C temperatūros prie kreminės tekstūros, minkštų sūrių, vėžiagyvių, moliuskų, baltos žuvies.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros