Vynuogynai auginami molio-kalkakmenio uolienų dirvožemyje.
Vynuogių sulčių alkoholinė fermentacija ir melolaktinis virsmas vyksta nerūdijančio plieno talpose. Šampano pagrindinę dalį sudaro 2009 m. derliaus vynas. Likusi dalis - 2010m. ir jaunesnių metų vynai. Šampanas brandinamas su mielėmis 9 mėn. Po išpilstymo į butelius -papildomai 4 mėn. vyninės rūsiuose.
Dozažas - 9 g/l.
Blyškios aukso spalvos vynas kvepia baltųjų gėlių, cukruotų citrusinių vaisių aromatais. Gaivi rūgštis persipina su grietinėlės, migdolų ir žemės riešutų skoniais.
Patiekti 6-8 °C temperatūros kaip aperityvą. Taip pat, vynas puikiai dera su kreminės tekstūros sūriais ar moliuskų patiekalais su grietinėlės padažu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros