Vynuogynai auginami molio-kalkakmenio uolienų dirvožemyje.
Vynuogių sulčių alkoholinė fermentacija ir malolaktinis virsmas vyksta nerūdijančio plieno talpose. Šampano pagrindinę dalį sudaro 2012 m. derliaus vynas. Likusi dalis - 2013m. ir jaunesnių metų vynai.
Dozažas - 9 g/l.
Šampanas pasižymi aukso spalva, elegantišku aromatu, kuriame dominuojantys baltųjų gėlių ir citrusų kvapai persipina su minerališkumu bei vos juntamomis skrebučio ir migdolų natomis. Skonis burnoje labai aiškus ir sodrus. Gintarinių obuolių, abrikosų skonius praturtina sviestinių bandelių natos.
Patiekti 6-8 °C temperatūros prie kreminės tekstūros, minkštų sūrių, vėžiagyvių, moliuskų ar paukštienos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros