Vynuogių sultys fermentuojamos atskirose talpose. Dalis vyno fermentuojama cementinėse talpose, nerūdijančio plieno talpose, dalis - ąžuolinėse statinėse. Vyno brandinimo procesui, trunkančiam 18 mėn. naudojamos prancūziško ąžuolo statinės. Iš jų net 80% yra naujos.
Gilios, tamsiųjų vyšnių spalvos vynas kvepia skrudintų prieskonių, juodųjų serbentų piurė, naujos odos, saldymedžio aromatais. Burnoje vynas vidutinio intensyvumo, juntami išraiškingi tamsiųjų slyvų žievelių, juodojo šokolado glajaus skoniai, kuriuos papildo nugludinti taninai.
Patiekti 18 °C temperatūros prie keptos jautienos išpjovos, žvėrienos patiekalų ar brandžių kietų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros