1986 m. prasidėjo gana drėgnomis ir vėsiomis klimato sąlygomis. Tačiau vasarai įsibėgėjus prasidėjo gana sausi ir šilti orai. Temperatūra buvo sezoniškai artima vidutinei, to laikotarpio, vasaros temperatūrai. Todėl vynuogės labai palengva, pilnai prisirpo. Ypač Cabernet Franc.
Vynas brandintas vien tik naujose prancūziško ąžuolo statinėse.
Tamsios, vyšnių raudonumo spalvos vynas intensyviai kvepia džiovintų uogų, mirkytų brendyje, tabako, kedro, rašalo ir mėlynių aromatais. Burnoje vynas pilno kūno, švelnios, visą burną užklojančios tekstūros. Vyne juntami švelnūs, nugludinti taninai, trešnių džemo ir skrudintų prieskonių skoniai. Ilgas ir itin kompleksiškas vyno poskonis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros