Šis vynas yra gaminamas Alexandre de Lur Saluces, buvusio Chateau d'Yquem valdytojo.
Ypač kruopščiai prižiūrimų vynuogynų nors ir mažas derlius yra renkamas atskirai. Tik prisirpusių vynuogių sultys yra fermentuotos su laukinėmis mielėmis. 42 mėn. trukęs vyno brandinimo procesas vyko vienerių metų senumo prancūziško ąžuolo statinėse.
Sodraus gelsvo atspalvio vynas intensyviai kvepia citrusinių, egzotinių vaisių, sviestinių kruasanų aromatais. Burnoje vynas sirpios, klampios tekstūros. Cukraus ir rūgšties kiekis yra puikiai subalansuotas.
2002 metų derliaus vynas primena 1988 metų: švarūs aromatai, šilkinė tekstūra.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros