Vynuogių sultys fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose. 12 - 18 mėn. trunkantis vyno brandinimo procesas vyksta prancūziško ąžuolo statinėse (30% iš jų naujos).
Vidutinio intensyvumo vyšnių atspalvio vynas kvepia gana išraiškingais tamsiųjų vyšnių, saldymedžio ir švelniais skrudintų prieskonių aromatais. Burnoje vynas kompleksiškas. Juntami tvirti, smulkūs taninai, vaisiški tamsiųjų uogų skoniai.
Patiekti 16 °C temperatūros prie klasikinių mėsos patiekalų iš jautienos, veršienos ar paukštienos, kurie kepti griliuje ar yra troškinių sudedamoji dalis. Taip pat puikiai dera su azijietiškos virtuvės patiekalų, pagamintų iš tuno, grybų ar makaronų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros