2012-ieji buvo puikiai subalansuoti derliaus metai - vynuogės noko lėtai, prisirpo puikiai, tuo pačiu išlaikydamos pakankamai rūgšties. Tad 12 mėnesių brandinti ąžuolo statinėse (70%) ir betoninėse talpose (30%) vynai yra itin aukštos kokybės, kompleksiški ir turinti gerą brandos potencialą. Jų aromate bei skonyje skleidžiasi aviečių, braškių, našlaičių bei baltųjų pipirų kvapai. Burnoje - tvirti, tačiau negrubūs, taninai, gaivi rūgštis, poskonyje išryškėja minerališkumas.
Rekomenduojame dekantuoti 1-2 val. prieš tiekiant 18 °C temperatūroje Syrah vynuogių vynams skirtose taurėse prie keptos žvėrienos, troškintos mėsos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros