Vynas daromas iš senų - daugiau nei 90 metų Grenache vynmedžių atskiro vynuogyno Hominis Fides, augančio Mioceno periodo smėlyje, sumaišytame su moliu ir akmenimis. Hominis Fides nuo seno buvo laikomas vienu geriausių vynuogynų, kurio terroir nukonkuruoja bet kokias metų derliaus variacijas. Vaisiškas, aksominių taninų raudonasis vynas kvepia rožemis, saldymedžiu, jodu bei juodaisiais pipirais.
Vynas fermentuojamas pilnomis kekėmis ir brandinamas 12 mėn. ąžuolo statinėse (20% naujos, 50% vieną kartą panaudotose ir 30% du kartus panaudotose). Vynas nefiltuotas.
Tiekti 16-18 °C prie raudonos mėsos troškinių, baltųjų miško grybų karpačio, raudonos žuvies, aštrių daržovių troškinių su pomidorais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros